Spagetti Tarifi

Belki bu otantik İtalyan mutfağını zaten biliyorsunuzdur? Evet, Spagetti, bu otantik İtalyan yemekleri yaygın olarak oldukça pahalı olan fiyatlarla fast food restoranlarında satılan Endonezya'da yaygın olarak dolaşıyor. Ayrıca normaldir, çünkü hammadde de pahalıdır. (Kaynak: Cara membuat spaghetti)

Spagetti, uzun, ince, silindirik ve yoğun bir makarna türü olup, genel olarak erişteleri andırır. İlk başta spagetti büyüklüğü çok uzundu, ama bu gıdaların popülaritesiyle (20. yüzyıldan itibaren) o kadar uzun oldu, şimdi çoğu spagetti 25-30 cm uzunluğunda satılıyor.

Makarna nasıl kolay yapılır söylenebilir, bu yüzden bu gıda hızla dünya çapında yayıldı. Tat sorununun şüphelenilmesi gerekmez, iyi olması garanti edilir.

Evde spagetti yapmak isteyenler için burada basit ev spagetti yapmak konusunda ipuçları sunuyoruz. Ucuz ve kolayca temin edilebilen malzemelerle.

Spagetti tarifi

Malzemeler:

  1. 250g spagetti la fonte (yaygın olarak süpermarkette satılmaktadır)
  2. 1 paket la fonte saos bolognese (bu aynı zamanda süpermarkette çok fazla)
  3. 200 gr kıyma (ayrıca tavuk)
  4. 1 soğan
  5. 2 ince doğranmış sarımsak karanfil
  6. Sprinkles için kaşar peyniri (isteğe bağlı)
  7. Kekik ve karabiber varsa (gerekli değil)
  8. Sote edilecek yağ / yemeklik yağ

Ev yapımı spagetti nasıl yapılır:

  • Kaynana kadar su pişirin (yaklaşık 1/2 kap, 1 yemek kaşığı yemeklik yağ ve biraz tuz ekleyin).
  • Ara sıra karıştırarak spagetti ekleyin, ihale kadar kaynatın (yaklaşık 10 dakika).
  • Kızartma tavası ısıtın, pişirme yağı veya tereyağı ekleyin.
  • Soldurulmuş ve kokulu kadar sarımsak, soğan sote.
  • Kıyma ilave et, et kızartılana kadar kızartın.
  • La fonte sos bolognese girin, biraz su ekleyin, böylece çabuk kurumayacak.
  • Kekik ve karabiber ekleyin (isteğe bağlı).
  • Kaynana kadar bekle.
  • Spagetti'yi bir tabağa hazırlayın, üzerine sos dökün ve rendelenmiş peynir verin.
  • Bitti!
  • Basit ev yapımı spagetti, ılıkken yenmeye hazırdır.

Aslında, spagetti'yi nasıl tadacağımıza göre yaratılabiliyor. Acılı seviyorsanız, acı tozu ekleyebilirsiniz. Balık severseniz, belki de eti ton balığı veya somon ile değiştirilebilir. İyi şanslar!

Komentar

Postingan populer dari blog ini

7 Ways to Maintain Long Distance Relationships

Blog di Revisione: Suggerimenti e Tecnica